Manden bag Strandlykke PRO

Hør lige her

At være en dygtig leder inden for håndværksbranchen er ofte udfordrende, fordi du, som håndværker, ikke bliver uddannet i at tage personligt lederskab, at yde ekstraordinær god service, at tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere, at være en inspirerende leder eller at motivere dig selv og dine ansatte. Branchen mangler disse elementer og dem kan jeg give dig.

Jeg har selv en fortid som malermester og har derfor indgående kendskab til udfordringer og muligheder i branchen. Foruden lederudvikling arbejder jeg med, at skabe effektive, motiverede og servicemindede medarbejdere, så du og din virksomhed kan vokse og vækste.

Hvis du tror, at jeg er en af de kedelige konsulenter, der tropper op i slips og Eccosko og serverer tørre PowerPoints, så tager du ganske fejl. Jeg møder op med høj energi og en evne til at levere knivskarpe pointer med faglig ballast, inspiration og humor!

Riff er meget indlevende og dragende i undervisningen. Han er samtidig god til at mærke efter hvad vi som lyttere føler er interessant, og pejler efter det.

– Gitte Blicher, malerkonduktør

SÅ: er du typen, der er klar til at skabe udvikling af din virksomhed og finde ressourcerne hos dine medarbejdere, så grib knoglen eller kast en mail – KLIK HER.

Og jeg garanterer dig, at jeg kan gøre en forskel for dig – hvis du selv er klar på at trække i arbejdstøjet!

OG NEJ, det koster ikke en bondegård og det smarte er, at en del kan forgå ONLINE så du kan holde udgifterne nede og mændene på pladsen!

Er du klar til at blive en del af en succes?