Hvad siger Kunderne?

Jakob Sund – Indehaver, Jakobs Café & Bar i Skagen.

Vi har i juni 2016 haft fornøjelsen af et personaleevent med Riff Strandlykke. Opgaven var at introducere et ungt og uerfarent tjenerpersonale til de mest grundlæggende former for kommunikation samt at skabe en gejst omkring samarbejde og mersalg. Vi kan nu konstatere, at vi har haft den bedste sæson nogensinde hvad angår serviceniveau og intern kommunikation. Vi er overbevist om, at Riff har en stor del af æren for dette, og mange ansatte har siden Riffs besøg nævnt, hvor positivt det har været at have en udefra til at fortælle om disse emner. Jeg kan varmt anbefale Riff, og vi kommer selv til at bruge ham til lignende opgaver fremover.

Lene Pedersen – Daglig leder, Jakobs Café & Bar i Skagen

Vi havde besøg af Riff på Jakobs Café i Skagen, hvor han i den grad har påvirket os til en mere positiv hverdag på arbejde. Han fortalte og forklarede en masse små ting, som man i hverdagen ikke tænkte over, og i helhed har det givet os et helt andet arbejdsmiljø og samarbejde. Vi er en af de travleste cafeer i Skagen i højsæsonen, hvilket vil sige, at der opstår mange stressede situationer samt utilfredse gæster. Takket være Riff har vi i den grad lært at håndtere disse stressede situationer samt håndteringen af utilfredse gæster ved hjælp af hans forskellige redskaber til konfliktløsninger. Derudover er vi i højsæsonen mere end 25 tjenere på job af gangen, og som Riff forklarede, er vi derfor en masse forskellige persontyper samlet under samme tag, hvoraf der kunne opstå en del konflikter, men i stedet har han påvirket os til at finde hinandens kompetencer og udnytte dem, så vi i fællesskab opnår det bedste slutresultat samt mest mulig effektivitet.

Kurset var under ingen omstændinger kedeligt og tørt, som de fleste kurser nu er. Riff er en person, der er spækfyldt med energi og hans arbejdsglæde stråler ud af ham! Det mærkede vi specielt, og han havde alles opmærksomhed 110% under hele kurset! Levede kurset op til vores forventninger? NEJ, vi fik meget mere end det og mere til – vi bruger hans redskaber hver dag, vi går på arbejde!.


Kontakt mig nu, hvis du også vil opnå dette!

Vil du også have mere ud af livet?
Kursist – Mexico, Dansk Studie Center

Riff er den mest inspirerende, engageret og interesserede underviser jeg nogensinde har mødt. Blot 3 ugers kursus med ham har fået mig længere i min selvudvikling end de sidste 10 år har gjort. Al positiv feedback herfra – det er over al forventning!

 

 Trine – Kursist, Fiji, Dansk Studie Center

Undervisningen har givet mig muligheden for, at optimere mig selv og få mere ud af livet. Riffs undervisning har gjort den forskel, at jeg er gået fra at nøjes med, til at tro på mig selv og gå målrettet efter mine drømme. Ydermere har det betydet, at jeg har lært, at tage et ansvar for mit eget liv og fået nogle konkrete redskaber til, at fortsætte min personlige udvikling.

 
Maria Helbo – Kursist, Mexico, Dansk Studie Center

Riff er helt fantastisk inspirerende og god til at lære fra sig! Riffs undervisning er virkelig spændende, meget lærerig og godt varieret. Hvis du overvejer et af Riffs kurser så GØR DET! DU VIL ALDRIG FORTRYDE DET.

Tommy Nørtoft Berntsen – Misbrugsbehandler og NLP master practitioner hos TJELE Behandlingscenter

Det glæder mig at kunne beskrive den berigelse og fornøjelse jeg som mangeårig medarbejder hos Behandlingscenter Tjele har oplevet, ved at arbejde sammen med Riff Strandlykke i mange forskellige sammenhænge i 2 år. Riff er en veluddannet selvstændig mand, der fordi han har arbejdet ihærdigt med egne problematikker i livet, har rigtig meget at tilbyde de mange mennesker han kommer i berøring med i sit daglige virke som foredragsholder, kursusarrangør, workshopleder, sexolog, terapeut og coach m.m. Riffs kreativitet, overblik og lederegenskaber kombineret med hans engagement i forskellige frivillige organisationer, høje energiniveau og menneskelige indsigt, har givet ham et stort forspring som coach og terapeut. Så meget større var min overraskelse, da jeg i et flere måneder langt tæt teamwork over et efterbehandlingsforløb om ”parforhold, sunde relationer og kærlighedens 5 sprog” oplevede Riff som et: Rart, gavmildt, nysgerrigt, videbegærligt, rummeligt og modent menneske, der autentisk, respektfuldt, empatisk og med humor fungerede fint og dynamisk i samspil med en seniorrådgiver som jeg. Jeg har lært en masse nyt af Riff, som jeg har integreret med visdom og mod. Der er altid noget vigtigt på spil når Riff deltager.

 

Katrine Asthing – Indehaver af klinik Smukkere.nu

Første gang Riff Strandlykke var i klinik Smukkere.nu som foredragsholder, var en kæmpe succes. Arrangementet var for 12 kvinder i alderen 18-55 år, og der var både singler, samlevende og gifte. På trods af at alle 12 kvinder var så forskellige, forstod Riff at fange alles opmærksomhed og gøre aftenen både sjov og underholdende. Riff er god til at formidle sine budskaber, er fagligt dygtig og har en fantastisk god energi når han holder sine foredrag. Det er bestemt ikke sidste gang at Riff har besøgt klinik Smukkere.nu.

 

Denis Westy – Centerchef i Fitness DK Herlev

Da vi havde Riff Strandlykke på besøg i Fitness DK som foredragsholder, var det en succes.  Arrangementet var for vores medlemmer, og det var både singler, samlevende og gifte som deltog. På trods af den store forskellighed bland vores medlemmer, forstod Riff at fange alles opmærksomhed og gøre aftenen både sjov og lærerig. Han formåede at binde sine faglige kompetencer med egne erfaringer og  skabte en super god energi under hele foredraget. Det kan klart anbefales at få besøg af Riff.


Vil du høre mere, om hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed?