Hvad siger Kunderne?

Den fedeste uge med høj energi og masser af humor. God fortæller og underviser, som gør én sulten efter mere viden. Kan helt klart anbefales som et rigtig godt "wake-up call" til én selv!

Heidi Pedersen – Konduktør, Globe Malerfirma Århus

Det har været utrolig lærerigt, har lært utrolig meget om mig selv, min partner og mine kollegaer. En kanon oplevelse, vil råde alle til at få sådan en uge med Riff.

Christoffer Holm, Malermester, Al og Holm Malerfirma

Synes at det har været en kanon lærerig uge. Kan virkelig bruge det på arbejdet og privaten. Riff får virkelig "ramt" dig, så man kan mærke ham og får lyst til at lytte.

Kenneth Byø – Konduktør, M2W Entreprise

Camilla Møller og Gitte Blicher – Kursister på Konduktøruddannelsen

Her kan du se hvad Camilla og Gitte har fået ud af Riffs undervisning i ledelse og samarbejde på konduktøruddannelsen.

Lasse Bomholt Christiansen – Kursist på Konduktøruddannelsen

Her kan du se hvad Lasse har fået ud af Riffs undervisning i ledelse og samarbejde på konduktøruddannelsen.

Jakob Sund – Indehaver, Jakobs Café & Bar i Skagen.

Vi kan nu konstatere, at vi har haft den bedste sæson nogensinde hvad angår serviceniveau og intern kommunikation. Vi er overbevist om, at Riff har en stor del af æren for dette, og mange ansatte har siden Riffs besøg nævnt, hvor positivt det har været at have en udefra til at fortælle om disse emner. Jeg kan varmt anbefale Riff, og vi kommer selv til at bruge ham til lignende opgaver fremover.

 

Lene Pedersen – Daglig leder, Jakobs Café & Bar i Skagen

Takket være Riff har vi i den grad lært at håndtere disse stressede situationer samt håndteringen af utilfredse gæster ved hjælp af hans forskellige redskaber til konfliktløsninger. Riff er en person, der er spækfyldt med energi og hans arbejdsglæde stråler ud af ham! Han havde alles opmærksomhed 110% under hele kurset! Levede kurset op til vores forventninger? NEJ, vi fik meget mere end det og mere til – vi bruger hans redskaber hver dag, vi går på arbejde!

Kursist – Mexico

Riff er den mest inspirerende, engageret og interesserede underviser jeg nogensinde har mødt. Blot 3 ugers kursus med ham har fået mig længere i min selvudvikling end de sidste 10 år har gjort. Al positiv feedback herfra – det er over al forventning!

 

 Trine – Kursist

Undervisningen har givet mig muligheden for, at optimere mig selv og få mere ud af livet. Riffs undervisning har gjort den forskel, at jeg er gået fra at nøjes med, til at tro på mig selv og gå målrettet efter mine drømme. Ydermere har det betydet, at jeg har lært, at tage et ansvar for mit eget liv og fået nogle konkrete redskaber til, at fortsætte min personlige udvikling.

 
Maria Helbo – Kursist

Riff er helt fantastisk inspirerende og god til at lære fra sig! Riffs undervisning er virkelig spændende, meget lærerig og godt varieret. Hvis du overvejer et af Riffs kurser så GØR DET! DU VIL ALDRIG FORTRYDE DET.

Denis Westy – Centerchef i Fitness DK Herlev

Da vi havde Riff Strandlykke på besøg i Fitness DK som foredragsholder, var det en succes. Riff forstod at fange alles opmærksomhed og gøre aftenen både sjov og lærerig. Han formåede at binde sine faglige kompetencer med egne erfaringer og  skabte en super god energi under hele foredraget. Det kan klart anbefales at få besøg af Riff.

Vil du høre mere, om hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed?